Om oss

Omstartslånsguiden.no er en gratis forbrukerportal som sammenligner omstartslån fra norske banker, långivere og låneagenter. Vi skriver vurderinger om alle tilgjengelig omstartslån på markedet og holder deg oppdatert om dine valgmuligheter. Vi forsøker etter beste evne også å dele artikler som kan gi deg inngående kunnskap om lån, renter og effektive måter for å bli kvitt gjeld.

Misjon

Vår misjon er å være Norges mest komplette portal for sammenligning av omstartslån og håndtering av gjeld i Norge. Vi setter vår stolthet i å kunne hjelpe nordmenn med betalingsproblemer.

Dette hjelper vi forbrukeren med

  • Vi sammenligner omstartslån i Norge gjennom dyptgående vurderinger.
  • Vi lar leserne dele egne omtaler med de ulike långiverne, slik at man kan lese hva andre mener om en gitt bank eller formidler av lån.
  • Vi deler presise og informative artikler som forhåpentligvis vil hjelpe leseren med å komme seg ut av gjeld.

Firmainformasjon (kontakt)

Annonsering

Vi finansierer driften av denne nettsiden ved hjelp av annonseinntekter. I artiklene på denne nettsiden vil du kunne se lenker til formidlere av lån som er merket “annonselenker”. Dersom du klikker på en slik lenke og får tilbud om lån kan vi tjene penger i form av kompensasjon fra banken eller låneagenten.

Personvern er viktig

Personvern er viktig for oss. På grunn av dette lagrer vi minimalt med data om hvem du er. Les gjerne vår personvernerklæring dersom du lurer på noe mer angående dette.

Omstartlånguiden | Sammenlign alle omstartlån i Norge
Logo